Christelijke babywebshop | Maat 50 t/m 92 | Verzendkosten: €2,95

6 weetjes over BabyGear

 #Visie achter BabyGear

BabyGear is een christelijke babywebshop met diverse verkooppunten in Nederland. De organisatie is een startup en heeft de ambitie om dé christelijke babywebshop van Nederland te worden. BabyGear heeft dus ambitieuze doelstellingen. De producten van ons merk geven een subtiele verwijzing naar dé Schepper, omdat we vinden dat elk kind een wonder van God is. Vanuit deze visie willen wij met ons merk deze boodschap overbrengen.

#Oprichting BabyGear

BabyGear opende op 13 januari 2019 haar online deuren. Sindsdien heeft de organisatie de bescheiden missie om de kerkelijke doelgroep te voorzien van de leukste babykleding, posters en decoratie voor de babykamer. De organisatie wordt gerund door twee zussen die met veel liefde, passie en enthousiasme deze babywebshop hebben opgericht.

#Eigenaresse BabyGear

Sarah Dorn is de eigenaresse en het gezicht achter BabyGear. Op haar 26ste begon zij met BabyGear. Al vrij snel begon haar zus mee te helpen in het bedrijf. Samen willen zij de klanten heel erg blij maken met de zelfontworpen collectie. Elke keer wanneer een klant een order plaatst, support de klant hun ondernemersdroom.

"When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance!"

#Christelijke kleding & decoratie lijn

Wist je dat de BabyGear collectie bestaat uit een kleding en een decoratie lijn voor de kinderkamer? De printjes zijn hip, super trendy en ook gelijk herkenbaar. De collectie wordt door de zussen ontworpen, vervolgens bedrukt en geleverd aan klanten en aan de verkooppunten. Van idee (ontwerp) naar resultaat (product) kan binnen 1 á 2 dagen al gerealiseerd worden.

#Top 3 meest verkochte producten

De babykleding en posters behoren tot de populairste producten in ons assortiment. De kledinglijn bestaat uit rompers en T-shirts en de decoratie lijn bestaat uit posters met christelijke teksten. Dit is de top 3:

  1.  Romper Grateful €15,95 
  2.  Gift poster €9,95
  3.  Blessed T-shirt €15,95

 

christelijke kleding en poster top 3

 

#Verkooppunten

Wist je dat BabyGear samen werkt met de leukste christelijke boek,- en kledingwinkels van Nederland!? De collectie kan je online shoppen of bekijken in één van onze verkooppunten. Hieronder vindt je de lijst met verkooppunten:

Rotterdam 
Chr. boek en muziekwinkel Verhoef
Goudenregenstraat 12
2906 CM Capelle aan den IJssel

 

Rotterdam
Chr. Boekhandel L’Ecrit

Kerklaan 80
2912 CL Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Hendrik-Ido-Ambacht
Boeketcetera

Dorpsstraat 35
3342 BB Hendrik- Ido-Ambacht

Bleskengraaf
De Bouwsteen
Lindenstraat 2
2971 AR Bleskensgraaf 

Papendrecht
Sjaloom boeken en muziek

Veerpromenade 18
3353 HG Papendrecht

 

Dordrecht
Present

Voorstrtaat 414
3311 CX Dordrecht

 

Den Haag
Blessing Family Bookstore

Apeldoornselaan 2
2573 LM Den Haag ​

 

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .