Christelijke babywebshop | Maat 50 t/m 92 | Verzendkosten: €2,95

Mommy Soraya & her miracle Nyssa

Mommies & their Miracles is een platform waar maandelijks christelijke moeders geïnterviewd worden over zichzelf, hun kind(eren), leuke/ grappige momenten die ze met hun kind(eren) beleefd hebben, waar ze God dankbaar voor zijn en nog veel meer! Gezonde kinderen krijgen is niet vanzelfsprekend en daarom is het elke keer weer een groot wonder van God.
Mommy Soray  vertelt over haar bijzonder snelle bevalling, haar prachtige miracle Nyssa en welke rol God speelt in haar leven. Heel bijzonder en prachtig om te lezen! 

Meet mommy Soraya & her miracle Nyssa

1. Stel jezelf en je miracle(s) voor.

Mijn naam is Soraya en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Limburg met mijn partner Ymco, onze dochter Nyssa, onze twee katten en hond. Wij zijn 7 jaar samen en Nyssa is 10 maanden oud. 
 

2. Hoe ben je op de naam van jouw kindje(s) gekomen en wat betekent het?

We waren een avondje Arrow aan het kijken, en toen kwam de naam Nyssa er in voor. De Hebreeuwse betekenis is "ambitieus." En in het Grieks betekend het: “het begin.”

3. Heb je een bijzonder bevalling, - of zwangerschapsverhaal?

Mijn bevalling ging snel. Op zondag 17-06-2018 was ik 39+1 weken zwanger.
Om 06:00 uur zijn mijn vliezen spontaan gebroken, meteen erna heb ik de verloskundige gebeld, omdat Nyssa een paar dagen ervoor nog niet ingedaald was. Rond 07:00 uur was de verloskundige bij ons thuis, en gelukkig was ze ingedaald. Ik mocht lekker gaan douchen, en de verloskundige zou in de namiddag nog terug komen. Meteen na het douche kwamen de weeën. Ik ben direct naar boven gegaan, omdat de weeën best heftig waren, eenmaal boven ging ik de weeën timen en toen zat er nog maar 4 á 5 minuten tussen. Rond 10:30 uur ging Ymco naar de winkel, zodat wij iets lekkers te eten hadden, voor als we naar het ziekenhuis moesten. Om 11:00 uur kreeg ik persdrang. Ik wist van TLC dat je niet zomaar mag persen. Ik belde Ymco meteen op, dat hij terug naar huis moesten komen van de winkel! Toen hij thuis was gekomen, heeft hij de verloskundige gebeld. De verloskundige had zoiets van, " Ik maak eerst even de bezoekronde af en dan kom ik langs."

Tot ze gegeven moment aan mijn stem hoorde, dat het spoed was. De verloskundige kwam er meteen aan. Rond 11:30 was de verloskundige bij ons thuis en zei ze: "je bent er helemaal klaar voor, wij gaan niet meer naar het ziekenhuis."  We waren beiden geschrokken. Na een hele fijne thuisbevalling is om 11:51 uur onze dochter Nyssa Laurens Jozef geboren ♡Babygear MATM

4. Wat wil jij je miracle(s) meegeven in de opvoeding?

Wat wij Nyssa graag willen meegeven, is dat ze respect moet hebben voor iedereen. Dat ze dankbaar mag zijn, moet genieten van de kleine dingen in het leven en dat ze altijd goed genoeg is! 

5. Wat is voor jou het mooiste moment op de dag met jouw miracle(s)?

Zodra ik haar knappe snoet zie, en ze meteen begint te stralen.

6. Je kunt niet meer zonder jouw schatje(s), omdat ……..?

.....zij mijn hart is.

7. Hoe zou je het karakter van jezelf en jouw kleintje(s) beschrijven?

Ze is nu al een dame met pit, als ze iets niet wilt, dan wilt ze het ook echt niet! Verder is ze bijna altijd vrolijk! Nyssa lacht bijna de hele dag, ze is een echte hartendiefje.
BabyGear

9. Vertel over een humoristisch moment uit jouw zwangerschap/ moederschap?

Dat je in de winkel heel leuk de kinderwagen aan het wiegen bent, terwijl Ymco Nyssa vast heeft.

10. Waar ben je God dankbaar voor? 

 Voor mijn gezondheid en ons geluk!

 

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .