Christelijke babywebshop | Maat 50 t/m 92 | Verzendkosten: €2,95

Mommy Francis & her miracle Mirthe

Mommies & their Miracles is een platform waar maandelijks christelijke moeders geïnterviewd worden over zichzelf, hun kind(eren), leuke/ grappige momenten die ze met hun kind(eren) beleefd hebben, waar ze God dankbaar voor zijn en nog veel meer! Gezonde kinderen krijgen is niet vanzelfsprekend en daarom is het elke keer weer een groot wonder van God.

Meet mommy Francis & her miracle Mirthe 

Mommy Francis vertelt over haar liefde voor haar prachtige miracle Mirthe, haar ongeboren miracle en waar ze God allemaal dankbaar voor is. Het is een mooi, maar ook hilarisch interview om te lezen. Zeker een aanrader!
1. Stel jezelf en je miracle(s) voor.
Ik ben Francis, bijna 22 jaar en ben in december 2016 getrouwd met Herbert. In november 2018 zijn wij papa en mama geworden van onze mooie dochtertje Mirthe. Mirthe wordt, als alles goed mag gaan, in oktober grote zus!
2. Hoe ben je op de naam van jouw kindje(s) gekomen en wat betekent het?
Al heel vroeg in de zwangerschap hadden we al definitieve namen. Mijn man vertelde uit het niets eigenlijk dat hij Mirthe wel een mooie naam vond, en wist niet dat ik deze naam ook al jaren in mijn hoofd had. Ik wilde mijn dochter graag Mirthe noemen, als ik ooit mama mocht worden van een dochtertje. De keuze voor een meisje was dus snel gemaakt! Mirthe betekent parel. Tot nu toe weten we nog niet hoe we het broertje of zusje van Mirthe willen noemen, maar gelukkig hebben we nog even de tijd.
 
3. Heb je een bijzonder bevalling, - of zwangerschapsverhaal?
Zoals ik al vertelde zijn wij in 2016 getrouwd, en we wilden zó graag ouders worden. Toch heeft het even geduurd, maar toen toch, in maart 2018 had ik een positieve zwangerschapstest in onze handen. Wat waren wij blij en dankbaar! De zwangerschap verliep goed, wel had ik last van de nodige kwaaltjes, maar ach, dat hoort er nu eenmaal bij. Toen ik 39 weken was, braken mijn vliezen om kwart over twee 's nachts. Mirthe is net voor de middag geboren!
4. Wat wil jij je miracle(s) meegeven in de opvoeding?

Het allerbelangrijkste is om onze kinderen zoveel mogelijk uit God's woord bij te brengen. Daarnaast vind ik respect voor anderen heel belangrijk. Ook zou ik ze willen leren om van de kleine dingen in het leven te genieten.

5. Wat is voor jou het mooiste moment op de dag met jouw miracle(s)?

Mijn favoriete moment van de dag is denk ik als Mirthe net wakker is en ik haal haar uit haar bedje. We hebben dan altijd even een knuffelmomentje. Mirthe legt dan haar hoofd tegen die van mij en slaat haar armpjes om mijn nek en dan blijven we even zo staan. Een ander leuk moment van de dag is, wanneer mijn man thuis komt. Mirthe hoeft hem dan alleen maar te zien en dan verschijnt er al een grote lach op haar gezicht!

6. Je kunt niet meer zonder jouw schatje(s), omdat ……..?

..Omdat je natuurlijk van haar houdt, maar ook omdat zij ons al zoveel liefde terug geeft!

BabyGear MATM

7. Welke rol speelt God in jouw leven?

Mijn ouders hebben mij christelijk/reformatorisch opgevoed. Ik ging altijd naar christelijke scholen en mijn ouders namen mij altijd mee naar de kerk. Nu ik getrouwd bent en ouder ben, gaan we nog altijd naar de kerk en lezen we uit de Bijbel.

8. Hoe zou je het karakter van jezelf en jouw kleintje(s) beschrijven?

Ik kan op het eerste moment wat verlegen overkomen, ben een beetje een ''katuitdeboomkijken- typetje, en ik merk dat Mirthe dat ook wel en beetje heeft. Net als haar moeder komt ze na een tijdje goed los en lacht ze tegen iedereen. Mirthe is een heel pittig tantetje, als iets niet helemaal naar haar zin gaat, dan laat ze dat goed merken, haha. Verder is het een heel vrolijk meisje en kan ze heel rustig zijn.

9. Vertel over een humoristisch moment uit jouw zwangerschap/ moederschap?

Toen Mirthe net was geboren, keek ik heel vluchtig tussen haar beentjes en toen zei ik ''Ooh een jongetje?!'' ''Nee joh, kijk jij nog eens even goed!'' zei de verloskundige toen lachend.
BabyGear francis

10. Op welke wijze wil je je kinderen iets van God meegeven?

Wij hopen onze kinderen naar christelijke/reformatorische scholen te laten gaan en ze mee te nemen naar de kerk. Thuis voor te lezen uit de Bijbel en samen te leren bidden. Voor Mirthe gaat slapen 's avonds, zingen we altijd het gebedje ''Ik ga slapen, ik ben moe''.

 11. Waar ben je God dankbaar voor?

Ik ben dankbaar voor alles wat ik van God gekregen heb. De mooie, leuke dingen, zoals een ontzettend lieve man en vader voor mijn kind(eren) en mijn mooie dochter en als alles goed mag gaan, over een paar maandjes een broertje of zusje voor Mirthe. Dit klinkt heel stom, maar ik ben God ook dankbaar voor de minder leuke en verdrietige dingen. God laat alles niet zonder reden gebeuren, en sommige dingen gebeuren nou eenmaal om je te beproeven en je tot het nadenken te zetten. Ook al zeg ik dat nu wel makkelijk, dat is het natuurlijk niet altijd, maar dat probeer ik altijd in mijn hoofd te houden!
 Terug naar de Homepage
 

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .